Photo: Colourbox

Tidligere Ph.d. studerende vinder prestigefyldt pris

mandag 25 sep 17

Jayachandra Sakamuri, tidligere Ph.d. studerende på DTU Vindenergi blev i sidste uge tildelt den prestigefyldte pris EAWE Young Wind Doctor Award 2017.

Jayachandra Sakamuri (JC) er tidligere Ph.d. studerende på DTU Vindenergi i sektionen, INP. I sidste uge blev JC tildelt prisen EAWE Young Doctor Award 2017 for hans Ph.d. afhandling ’Coordinated Control of Wind Power Plants in Offshore HVDC Grids’.

Det er en lille komité, der afgør, hvem der skal vinde The Excellent Young Wind Doctor Award. I spidsten for komitéen er professor Gerard van Bussel, TU Delft, Holland. 

JC er selvklart stolt af prisen. I en e-mail sendt til sine vejledere Nicolaos Cutululis, Poul Ejnar Sørensen og Anca Hansen skriver han:

"Mange tak for jeres støtte. Særlig tak til Nikos for at tro på og nominere mig til denne pris. Jeg er glad for, at EAWE og professor Gerard også har anerkendt ’Guidance for Graduates’."

Guidance for Graduates
Sideløbende med hans tid på DTU Vindenergi, stod JC også bag flere videoer, der beskriver, hvordan det er at være studerende i udlandet, hvad der skal tages højde for osv.

De videoer kan findes på Youtube under navnet ’Guidance for Graduates.’

https://www.vindenergi.dtu.dk/nyheder/2017/09/tidligere-ph-d-studerende-vinder-prestigefyldt-pris?id=eac2a91a-7e85-4cb7-bc50-4831e14aa725
29 OKTOBER 2020