DTU Vindenergi stærkt repræsenteret på Wind Energy Denmark 2017

mandag 02 okt 17

I disse dage summer Herning Messecenter af aktivitet fra de mere end 400 deltagere på årets Wind Energy Denmark konference.

Wind Energy Denmark finder sted d. 2. og 3. oktober, og i løbet af de to dage mødes deltagere fra mere end 130 virksomheder til networking og vidensdeling hos konferencens 38 udstillere og gennem de 30 forskellige sessioner under emnerne ”Industrialization & Standardization”, ”Grid systems, Integration & Infrastructure”, ”Operation and Maintenance” og ”Next Generation Technologies”.

Forskere fra DTU Vindenergi er talere på en lang række af konferencens sessioner med bl.a. præsentationer af instituttets forskningsaciliteter, debatter om forskning og politik, samt oplæg om den nyeste udviklingen indenfor bl.a. vingeteknologi og nettilslutning.

Som keynote speaker var institutdirektør Peter Hauge Madsen med til at åbne konferencen med en debat om, hvordan Danmark bevarer sin førerposition indenfor vindenergi.

Peter Hauge Madsen, Institutdirektør, DTU Vindenergi

"Vi er en spiller i en global verden. Vi skal fokusere på hvad vi er bedst til, og supplere det internationale samarbejde", Peter Hauge Madsen, Institutdirektør, DTU Vindenergi

Tirsdagens program byder på sessioner om bl.a. opskalering, automatisering og brugen af droner til drift og vedligehold på vindmøller.

DTU Vindenergi er til stede på stand F05, også under HI Messen fra d. 3.-5. oktober.